Çalışmalarımıza ve çalışmada bulunduğumuz sektörlere dair detaylı bilgileri bu bölümde bulabilirsiniz.
MERKEZ
Nispetiye Mahallesi Nispetiye Caddesi.
No:24 İç Kapı No: 17 Beşiktaş
İstanbul Türkiye
ÜRETİM TESİSİ
Köseköy, Çuhane Caddesi
No:181/4, 41250 Kartepe
Kocaeli Türkiye
Coral ve sektör hakkındaki en güncel haberleri, yazıları gündemden geri kalmadan bu bölümden takip edebilirsiniz!
Fuarda, üretmekte olduğumuz adjuvanlar ve firmamızın olanakları ile ilgili misafirlerimize bilgiler aktardık. Devam eden ve yapmayı planladığımız yeni ürün geliştirme çalışmaları ile ilgili sektörün önde gelen veteriner aşı üreticilerinin görüş ve önerilerini aldık. Hindistan’da olmak ve standımıza gelen misafirlerimizle buluşmak oldukça heyecan vericiydi.
Küresel hayvancılık ve tarım endüstrisi için bölgede olumlu gelişmelere işaret eden bu dinamik etkinlikte ekip olarak bulunmaktan büyük bir keyif aldık. Yaptığımız AR-GE çalışmalarını ve halihazırda pazarda olan ürünlerimizi iş ortaklarımızla paylaştık.
Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı, Türkiye’de katma değerli üretimin artırılması amacı doğrultusunda, bakanlık tarafından sağlanan destek ve teşviklerin tek pencereden yönetilerek ortayüksek ve yüksek teknoloji seviyeli sektörlere yoğunlaştırılmasına yönelik özel bir programdır.
Hemen hemen tüm ülkeler, büyüme süreçlerinde şu anda yüksek oranda enerjiye bağımlıdır ve bu da küresel talepte bir artışa neden olur.
19. , 20. ve 21. yüzyıl daldırma kilometre taşları...
Modern endüstriyel gelişme birkaç yüz yıldır ilerlemiştir, ancak bu, siber fiziksel sistemin (CPS) üretimi ile karakterize edilen sanayi devrimi 4.0 çağına gelmiştir.
Saponinler, bir lipofilik triterpen türevine bağlı bir veya daha fazla hidrofilik glikozit parçasından oluşan amfipatik bileşiklerdir. Bu doğal olarak oluşan maddeler birçok farmasötik uygulamada kullanılmaktadır.
Bir aşı formülasyonunda iki veya daha fazla adjuvanın kombinasyonu, geliştirilmiş etkinliğe yol açabilir.
Adjuvan uygulaması için emülsiyonların tasarımı birkaç parametre içerir. Emülsiyon bileşenlerinin doğası ve miktarı, yalnızca nihai ürünlerin fiziksel ve kimyasal stabilitesi üzerinde değil, aynı zamanda bağışıklık tepkisi ve aşılamadan sonraki advers reaksiyonlar üzerinde de önemli bir etkiye sahiptir.